Astronomia al territori

//trescatorze.cat/wp-content/uploads/2019/03/ASTRONOMIA_AL_TERRITORI.jpg

La punta de llança de TRESCATORZE és la divulgació i la formació. Som experts en divulgació astronòmica, des de fa més de 10 anys, que realitzem activitats d’astronomia arreu del país.

Les observacions del cel nocturn amb telescopi i punter làser són una de les propostes més llamineres que oferim, estan adaptades a qualsevol tipus de públic i les realitzem d’una manera didàctica, divertida i planera. Combinem l’observació d’objectes amb telescopi amb històries mitològiques sobre les constel·lacions. Disposem d’un telescopi MEADE Schmidt-Cassegrain LX200GPS de 8”. 

Les sessions a l’interior del nostre planetari inflable estan pensades per públic familiar on petits i grans compartiran un polsim de màgia sota un cel estrellat. Disposem d’un planetari inflable amb capacitat per a 25 places (un adult amb un nen menor de 7 anys ocupen una sola plaça).

Venim d’una terra de vins, i un dels nostres pals de paller dins de l’astroturisme és l’enoastronomia. Oferim propostes on vinculem el cosmos amb la terra, el vi i la vinya. Tastos de vins integrats a les propostes astronòmiques. 

Tenim una línea de propostes adreçades als centres educatius, adaptades als continguts curriculars i on treballem per competències.

Xerrades, conferències, passejades nocturnes i maridatges estel·lars on fins i tot et portem l’univers al plat acaben de completar la constel·lació de TRESCATORZE DIVULGACIÓ I TERRITORI.

//trescatorze.cat/wp-content/uploads/2019/03/Astronomia_al_territori_2.jpg

*Volem agrair a Kike Herrero Casas de Celístia Pirineus la cessió de les fotografies astronòmiques que surten en aquesta pàgina.