Vi, glosa i estrelles

//trescatorze.cat/wp-content/uploads/2019/03/Vi_glosa_i_estrelles_1.jpg

Vi, glosa i estrelles és un espectacle lúdic i divulgatiu en què es van descobrint les connexions entre el món del vi i els astres, a través de la cançó amb text improvisat, la divulgació astronòmica, la poesia, els contes i les cançons.

L’activitat es desenvolupa a partir d’un tast de 3 ó 4 vins. Després de la presentació de cada vi, l’astrònom ens descobrirà alguna de les relacions d’aquest amb el cel de nit: treballs agronòmics relacionats amb la lluna i els planetes, mitologia celeste i altres observacions i arguments ben suggerents. Tot seguit la glosadora començarà a teixir, mitjançant el joc amb les paraules, una tela que anirà relligant el vi tastat, amb l’astronomia i amb allò que passa entre el públic en aquell precís moment.

Vi, glosa i estrelles és, en definitiva, una experiència, una petita festa d’olors, colors, sabors i cançons al voltant del vi.

Espai: La proposta es pot fer en versió interior i versió exterior

Requeriments tècnics: Projector i pantalla (espectacle no sonoritzat)

La proposta:  Per a la realització de l’espectacle calen tres actors: astrònom, glosadora i una persona que presenti els vins. L’astrònom i la glosadora, com a creadors de la proposta, són fixes, però la persona que ha de presentar els vins s’ha de definir en cada cas, segons l’interès del programador. Es poden voler presentar els vins d’un celler concret, o els d’una D.O, i en funció d’això pot interessar més un o altre perfil.

La localització (i la contractació si és el cas) de l’enòleg, sommelier o viticultor és una gestió que va a càrrec del programador, tot i que comptarà amb el nostre assessorament. Un cop contactat aquest tercer actor, nosaltres ens hi posarem en contacte per informar-lo dels detalls de la seva participació dins l’espectacle.

Durada: 90 minuts    

Públic: Adult

Espai: La proposta es pot fer en versió interior i versió exterior

Requeriments tècnics: Projector i pantalla (espectacle no sonoritzat)

//trescatorze.cat/wp-content/uploads/2019/03/Vi_glosa_i_estrelles_2.jpg
//trescatorze.cat/wp-content/uploads/2019/03/Vi_glosa_i_estrelles_3.jpg