Qui som

http://trescatorze.cat/wp-content/uploads/2019/02/alexandre2-300x300.png

Alexandre Bonanit

Divulgador astronòmic i mestre naturalista,  de ben petit que es relaciona amb el medi natural i tots els seus elements.

Des del 2008 realitza activitats i propostes vinculades a  la divulgació astronòmica una de les seves passions, en una primera etapa als Pirineus i posteriorment com a fundador de l’Associació Bocafoscant, on ha realitzat:

Un treball de documentació sobre astronomia popular i al febrer de 2018 va publicar el llibre “Mil cent i un estels” Ed. Andorra.

Els darrers anys participa com a conferenciant als sopars amb estels de l’observatori Fabra de Barcelona, realitzant conferències sobre l’astronomia popular.

Participa a les agendes d’activitats del Parc Natural de la Serra de Montsant i del Paratge Natural d’Interès Nacional del bosc de Poblet des del 2015 ininterrompudament.

Ha realitzat els sopars astronòmics a l’hostatgeria del Monestir de Poblet “El cel de Poblet”. Anys 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018.

-Realitza xerrades de divulgació astronòmica a diferents programacions científiques d’arreu del País. Als sopars astronòmics de l’observatori Fabra de Barcelona, Al cicle el 7 a les set de divulgació científica que organitza l’ajuntament de Palafrugell. Al  cicle de conferències Fòrum Fomnes del Museu de la Conca de Barberà, etc.

- Ha participat en les campanyes de sensibilització sobre la contaminació lumínica del Parc Natural de la Serra de Montsant que s’han dut a terme als diferents municipis del Parc.

Amb més de vint i cinc anys d’experiència com educador ambiental els darrers anys ha coordinat la campanya educativa del Parc Natural de la Serra de Montsant que es realitza a totes les escoles de la comarca del Priorat.

Guia interpretador del Parc Nacional d’Aigüestortes i estanys de Sant Maurici, també format com a “Bon coneixedor del Parc Natural de Montsant” i  Guia Turístic de Montblanc, aficionat a la botànica i geobotànica, practica el senderisme d’una manera habitual per totes les serralades mediterrànies i també ha realitzat ascensions als Pirineus, Sierra Nevada, Atles marroquí, Andes i Himàlaia.

http://trescatorze.cat/wp-content/uploads/2019/02/sergi-300x300.png

Sergi Méndez

Llicenciat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona i titulat en Turisme Cultural per la Universitat de Barcelona.

M'he dedicat des dels inicis professionals a l'ús de la Xarxa com a eina de treball, especialment en comunicacions digitals, xarxes socials i tendències emergents. A més, he treballat en l'àmbit de la docència i divulgació de les noves tecnologies amb col·lectius diversos, especialment en el camp de la inserció laboral amb joves.

Des de fa set anys, treballo com a tècnic en enoturisme i comunicació a la comarca del Priorat, entre d’altres, on desenvolupo tasques de disseny i execució de projectes enoturístics, assessorament i formació, community management i gestió de continguts, branding. relacions públiques i altres tasques de gestió i administració.

Apassionat del Priorat i del Montsant, vaig deixar la gran ciutat enrere per viure en contacte amb aquesta terra tan especial on esforç i passió es donen la mà. Viure al Priorat em permet estar dia a dia en contacte amb la Natura, la Història i amb mi mateix. I això no té preu.