Enoastronomia

//trescatorze.cat/wp-content/uploads/2019/03/Enoastronomia_1.jpg

Experiència nocturna que combina viticultura, astronomia i el tast de vins ambientada sota les estrelles. Cellers i vinyes sota l’atenta mirada dels cossos celestes.

El vi és pur equilibri. Tot el que succeeix al seu voltant, des del cep fins a la copa, acaba determinant les seves propietats i serà el que tastarem en obrir una ampolla. Colors, aromes, sabors, textures... Un univers de sensacions que té el seu reflex en allò que passa damunt nostre.

De la combinació de l’excel·lent activitat enològica del nostre país, l’observació del que passa al cel i el plaer d’un tast de vi, sorgeix l’Enoastronomia, la proposta de Trescatorze que combina l'observació de les estrelles i la degustació de vins per desgranar el vincle íntim que existeix entre la vinya i el cel.

Parlarem de manera plana i senzilla sobre viticultura i astronomia. Plantarem els telescopis per gaudir de les magnífiques vistes del cel nocturn: localitzarem planetes, visitarem  algunes galàxies properes, gaudirem de la lluna i observarem les pluges d’estels si s’escau... Tot regat amb els vins de la terra o del celler participant.

La durada aproximada de l’activitat és de 2 hores. Inclou el tast de vins i l’observació amb telescopis.

//trescatorze.cat/wp-content/uploads/2019/03/Enoastronomia_2.jpg
//trescatorze.cat/wp-content/uploads/2019/03/Enoastronomia_3.jpg