Recerca i divulgació patrimonial

//trescatorze.cat/wp-content/uploads/2019/02/recerca_i_divulgacio_patrimonial.jpg

Entenen el patrimoni com un tot global que integra els elements del paisatge, del medi natural i cultural, treballem en la seva posada en valor i el seu aprofitament educacional i turístic sostenible per garantir el seu coneixement i la seva conservació.

Ho fem a través de campanyes de sensibilització i comunicació, estudis de recerca, catàleg i inventariat lligats a patrimoni i valors materials i immaterials, coordinació i realització de cursos i jornades i creació de continguts i materials divulgatius.

Estudis de recerca i campanyes de sensibilització

Estudis de recerca, catàleg i inventariat lligats a patrimoni i valors materials i immaterials

Oferim els serveis de disseny, coordinació i realització de campanyes de divulgació patrimonial adaptades a les necessitats de cada client.

Altres serveis orientats a la posada en valor i la divulgació del patrimoni material i immaterial del territori que siguin complementaris amb els anteriors i contribueixin a l’assoliment de la missió de l’objecte socials de la cooperativa.

I si teniu algun tema que us interessa desenvolupar des de la vessant patrimonial, us oferim la nostra experiència per a crear a mida aquest tipus de programes.

//trescatorze.cat/wp-content/uploads/2019/03/recerca_i_divulgacio_patrimonial_2.jpg
//trescatorze.cat/wp-content/uploads/2019/03/recerca_i_divulgacio_patrimonial_3.jpg